Wil jij mijn Valentijn zijn?

lachende welpen

Valentijnvergadering: je weet ongeveer wat het gaat worden, maar je weet vooral dat het vast wat ongemakkelijk wordt. Deze keer wordt het helemaal anders, want iedereen zal erin slagen minstens 1 knappe match te vinden! En dit door het Valentijnsspel dat ons werd doorgestuurd door Zelfredzame Coëndou.

Ook voor stoere welpen!

Het spel gaat als volgt: de leidingsploeg kiest minstens 10 bekende personen waarmee ze zelf wel eens een Valentijn zou willen doorbrengen. Daarna plak je de foto's van deze bekende personen op een A3. Plak ze bovenaan en maak onder de foto's vijf rijen.

De rijen zijn niveaus die je met de bekende personen kan behalen. Ze bouwen steeds verder op.

1. Een date
  2. Een kus
  3. Etentjes bij de persoon thuis
  4. Vaste relatie
  5. Samenwonen.

Tijdens het spel zijn er minstens 3 posten: 1 hoofdpost en zeker 2 andere posten waar je geld kan verdienen.

Omdat de bekende personen het erg druk hebben, wordt alles via hun manager geregeld en moet je hem/haar dus veel betalen om iets geregeld te krijgen, of om een goed woordje te doen. Uiteraard is een date het minst duur en samenwonen het duurste.

Op de hoofdpost staat een leiding met de A3. Deze leiding houdt heel goed bij wie op welk niveau zit met welke bekende perso(o)n(en).

Op de andere posten staat leiding met opdrachten zoals 'een goede openingszin vertellen of om ter snelste lopen,...'

Degene die aan het einde van de vergadering met de meeste bekende personen een hoog niveau heeft behaald, wint. (Bij gelijk stand moeten ze het beste excuus verzinnen waarom ze zo vaak weg van huis zijn).

Om het spel interessanter te maken, kan je bonusgeld uitdelen wanneer een lid alle personen kan benoemen, of met elke persoon minstens een date heeft gehad. Je kan ook fases verzinnen waarin ze net meer of minder geld moeten betalen. Bijvoorbeeld een moodswingfase, of een jaloeziefase, of een wanhopige fase,... Er zijn veel mogelijkheden. Zo veel, dat je er zelfs een 24u spel van kan maken. Bijvoorbeeld ook een tikker die paparazzo speelt en tegen betaling de ontrouw van een ander lid gaat klikken bij een manager.

Het is in ieder geval een spel dat veel leden graag zullen winnen,

Stevige linker en veel spelplezier,

Zelfredzame Coëndou