Waarom krijg ik plots geen Over en Weer meer?

• Kreeg je Over & Weer februari niet en de vorige Over & Weers wel? Informeer dan eens bij je penningmeester of er nog onbetaalde lidgeldfacturen zijn. Want vanaf 1 februari drukken we alleen adresetiketten voor die leiding waarvan het lidgeld betaald is.
  • Ook voor mensen met een geblokkeerd adres drukken we nooit etiketten. We blokkeren een adres als De Post ons een zending terugstuurde wegens "verkeerd adres". In de groepsadministratie worden geblokkeerde leden in de homepagina in het paars getoond. De VGA kan het adres aanpassen en dan verdwijnt de blokkering automatisch. Is het adres toch correct? Stuur dan een mail naar secretariaat@scoutsengidsenvlaanderen.be, dan kunnen wij de blokkering verwijderen.

Wil je toch nog graag de ontbrekende O&W onvangen en is er ondertussen al betaald of werd het adres aangepast? Stuur dan een mail naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be, we sturen het ontbrekende tijdschrift dan na.