Communicatie

Meisje met megafoon en tros ballonnen zit op schouders van jongen.

Wil je iets communiceren vanuit jouw ploeg, thema, werkgroep of project? Dan kan dit natuurlijk via jullie eigen kanalen. Maar je kan ook gebruikmaken van de kanalen van Scouts en Gidsen Vlaanderen. 

Ik wil iets zeggen

Gebruik jij graag de kanalen van Scouts en Gidsen Vlaanderen? Samen met de staf en/of communicatiedienst zorgen we dat we de gepaste kanalen gebruiken, dat de beeldvorming en huisstijl juist zit, en dat onze doelgroepen de informatie hapklaar ontvangen.

Mediapatrouille

Begin 2022 startten we een nieuwe werkgroep op: de Mediapatrouille. Ofwel een groep vrijwilligers van creatieve woordenkunstenaars, social media natives, flitsende fotografen, vlotte vormgevers en nog zoveel meer.

Zij buigen zich onder andere over de artikels in Over & Weer en Krak?Boem!, verzinnen content voor ludieke Instagramposts, trekken de mooiste foto's op evenementen, ... Kortom: een getalenteerd clubje. Interesse om de Mediapatrouille te vervoegen? Stuur ons een mailtje. Elk talent groot of klein is welkom!

Tools

Welke kanalen zijn er?

Timing

Benieuwd welke tijdschriften wanneer bij wie toekomen? Duik in de planning.

Maandelijks krijgt alle leiding de nieuwsbrief Aanleiding en alle structuurvrijwilligers de nieuwsbrief Kladwerk in hun mailbox. Heb je nieuws dat je graag wil delen via de nieuwsbrieven? Ontdek hier de deadlines om het aan te leveren.

Ben je geholpen met deze info?