Meisje met megafoon en tros ballonnen zit op schouders van jongen.

Wil je iets communiceren vanuit jouw ploeg, thema, werkgroep of project? Dan kan dit natuurlijk via jullie eigen kanalen. Maar je kan ook gebruikmaken van de kanalen van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Ik wil iets zeggen

Gebruik jij graag de kanalen van Scouts en Gidsen Vlaanderen? Laat het ons weten!
Samen met de staf en/of communicatiedienst zorgen we dat we de gepaste kanalen gebruiken, dat de beeldvorming en huisstijl juist zit, en dat onze doelgroepen de informatie hapklaar ontvangen.

Tools

Welke kanalen zijn er?

Timing

Benieuwd welke tijdschriften wanneer bij wie toekomen? Duik in de planning.

Maandelijks krijgt alle leiding de nieuwsbrief Aanleiding en alle structuurvrijwilligers de nieuwsbrief Kladwerk in hun mailbox. Heb je nieuws dat je graag wil delen via de nieuwsbrieven? Ontdek hier de deadlines om het aan te leveren.

Ben je geholpen met deze info?