Groepje leiding staan in een kring in het bos op Herfstontmoeting
Divider Divider Divider

Herfstontmoeting

De leukste start van het scoutsjaar, dat is Herfstontmoeting.

De dienst Evenementen zorgt voor de coördinatie van Herfstontmoeting tijdens het weekend in en in de voorbereidende week. Uiteraard heeft elke ploeg, elke gouw, elke medewerker zijn taak … Nood aan een oplossing of een klankbord? Dan is de dienst Evenementen waar je moet zijn.

Stuurgroep Herfstontmoeting

Elke ploeg en of gouw die meewerkt aan Herfstontmoeting is heel welkom in de stuurgroep HO. Ook de ploegen specifiek verbonden aan Herfstontmoeting (bijvoorbeeld SIS-ploeg, sHOwploeg …) denken mee na over Herfstontmoeting. 

De stuurgroep HO valt onder de verbondscommissie. Dit werd enkele jaren een aparte stuurgroep om dieper en langer over de inhoud door te kunnen gaan.

De stuurgroep komt een vijftal keer per scoutsjaar samen om de inhoud te bespreken, en organiseert één avondje HO waar we heel het evenement overlopen voor alle geïnteresseerden.

Wil jij graag aansluiten bij de stuurgroep? Stuur een mail naar dienst Evenementen of bekijk met jouw ploeg of gouw wie Herfstontmoeting zal opvolgen.

Voorbereidende week

De week in de aanloop naar Herfstontmoeting werken we allemaal per ploeg of gouw naar het weekend toe. Tijdens de week zorgen we voor voldoende contactmomenten. Een netwerkevent voor de structuurvrijwilligers dus. De dienst Evenementen zorgt voor de coördinatie van deze week en zoekt mee naar oplossingen waar nodig.

Materiaalaanvraag

Tijdens Herfstontmoeting hebben de ploegen en gouwen materiaal nodig om hun terrein op te bouwen, workshops voor te bereiden, inkleding te voorzien …. Onze SIS-ploeg wil jullie graag verder helpen. Om dit vlot te doen bestel je je materiaal best tijdig via de voorziene weg. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen vraagt de SIS-ploeg een plan van je sjorconstructie mee te sturen. Of wil je graag een knutselwerkje bestellen? Zorg dat alle details goed omschreven staan zodat de knutselaars van de ploeg vlot aan de slag kunnen met jouw verzoek.

Ben je geholpen met deze info?