Werkgroepen

Drie enthousiaste structuurvrijwilligers

Deze werkgroepen buigen zich over bepaalde specifieke thema's of projecten.

Rug van leiding vol jaarthemakentekens

Jaarthemawerkgroep

Deze groep vrijwilligers denken elk jaar mee het jaarthema uit. Dit gaat van het maken en selecteren van het jaarkenteken tot de inhoudelijke uitwerking van de visietekst en het praktisch uitwerken van spelen, methodieken of andere zaken waarmee onze lokale groepen aan de slag kunnen gaan.

SIS (Service In Scouting)

Wat zouden we zijn zonder de SIS-ploeg? Op Herfstontmoeting zijn de SIS-sers  de ijverige bouwers in gele T-shirts. Door het jaar steken ze de handen uit de mouwen op  de Hopper Jeugdverblijven.

Sisser en leidster laden sjorhout op camion op HO
structuurvrijwillgers zitten buiten aan een tafel te vergaderen

Structurenteam

Deze fantastische vrijwilligers zijn er speciaal voor jou. Hun doel? Gelukkige vrijwilligers in een groeiende en bloeiende beweging. Dit doen ze door coaching, vorming op maat, inzetten op talenten.
en je even de weg kwijt in het verbond? Spreek hen aan!

Strategieteam

Hoe ziet scouting eruit in 2030? Waar willen we met de beweging naartoe? Deze vrijwilligers stippelen ons spoor uit.

Twee kapoenen bijten in appels die bungelen aan touwtjes
showploeg doet de jaarthemadans op Herfstontmoeting

Showploeg

Wil je aansluiten bij één van deze werkgroepen? Super, stuur een mailtje naar  onze pedagogische stafmedewerkers.

Heb jij nog engagement over? Check onze vacatures voor vrijwilligers.

Ben je geholpen met deze info?