Zoek
Budget
 • Het is een bijzonder moeilijke opgave om de ganse begroting van HO onder controle te houden. Daarom werd met alle programmaverantwoordelijken een budget afgesproken.  Zij verdelen dit budget op hun beurt verder over de verschillende commissariaten, ploegen ... die aan hun programma-onderdeel meewerken.      
  Informeer dus goed naar je budget bij je programma-verantwoordelijke. In je budget zitten de aankopen aangevraagd via de materiaallijsten, maar ook je eigen aankopen binnengebracht via de kostenformulieren!

Huur van materiaal en verbruiksmateriaal

 • Op de materiaallijst is aangeduid wat verbruiksmateriaal is. Achter elk item verbruiksmateriaal staat een prijs vermeld zodat je je budget zelf kan opvolgen.
  => Verantwoordelijke vorming (zaterdagvoor- en namiddag): Freek Stevens  fst@scoutsengidsenvlaanderen.be 
 • Gouwen: budget verbruiksmateriaal = 150 €.
  Het meer besteld “verbruiksmateriaal” wordt na HO via factuur aangerekend aan inkoopprijs. Het is echt niet onze bedoeling om hier winsten uit te genereren, maar ook niet om verliezen te maken. Je kan (via de materiaallijst) dus gerust de 20 spaanplaten bestellen die je nodig hebt om het kasteel van je roze ridder inéén te knutselen.
 • Gereedschap dat verloren raakt, of door niet zorgzaam omgaan onherstelbaar beschadigd is (bv niet uitgewassen & uitgedroogde verfborstels), of op HO niet terug naar de SiS-loods wordt gebracht, wordt aangerekend aan de nieuwprijs.
 • Voor het niet tijdig terugbrengen van ontleend gereedschap rekenen we je 1 € aan per telefoonoproep die we moeten doen!