Zoek

Terugbetaling eetbonnen aan gouwen

We gaan er vanuit dat elke deelnemer en medewerker uit een bepaalde gouw ook in die gouw gaat eten. Op het einde van HO weten we dus perfect wie er was en vermenigvuldigen dat gouw-aantal met de dagprijs van HO en betalen de gouw terug.

=> Omdat IEDEREEN (deelnemers en medewerkers) individueel moet inschrijven, kunnen we daarom dit systeem hanteren.

Waarom?

  • Om het systeem van de eetbonnen te vereenvoudigen hebben we bekeken waarvoor die bonnen dienen, nl om aan eten te geraken, maar de belangrijkste consequentie is om gouwen de verzamelde eetbonnen te kunnen terugbetalen!
  • In de loop van de jaren zijn door gouwen velerlei systemen bedacht om aan de eetbonnen van hun deelnemers en medewerkers te geraken. Als je bv 's ochtends niet komt ontbijten ... de gouw voorziet wel ontbijt voor jou (wat dan blijft staan) en krijgt niets terug betaald omwille dat je geen bon hebt afgegeven.
  • Wat kunnen/gaan we nog doen met iedereen die aanwezig is op HO?
  • Eindelijk kunnen we eens objectief gaan zien welke leiding we WEL/NIET bereiken. Is dat vooral 1ste-jaars leiding of ook nog 4de-jaars leiding? Zijn er districten waarvan geen enkele groep door HO wordt bereikt? Welke mensen zijn medewerkers en welke historiek hebben die? Is het echt zo dat de leiding uit Kempen vroeger op HO arriveert dan de leiding uit Zuidwest-Vlaanderen? Hoeveel mensen komen er te laat en wanneer is dat vooral? Komen er nog West-Vlamingen later naar HO of enkele leiding uit de provincie Antwerpen? ...

Wanneer?

Op vrijdag:

  • Van 10:00 tot 12:00: afrekenen van medewerkers (gouwen) in P1
  • Van 13:00 tot 15:00: afrekenen medewerkers (ploegen en commissariaten) in P1