Zoek

Podia:

  • De programmaverantwoordelijken vorming, avondgebeuren en markt bepalen in overleg met de HO-coördinatoren waar en wanneer er vanuit de HO-organisatie podia worden voorzien.
  • Maak uw noden kenbaar via de materiaallijst en we zoeken mee naar de ideale oplossing of combinatie. Je kan op deze manier ook enkele podiumplaten lenen. Let op podiumplaten zijn duur en worden aangerekend als ze beschadigd zijn. Je zaagt er geen stuk af of boort dus geen gat in zo’n podiumplaat!
  • Podia worden door de SiS klaargezet of geleverd, tenzij anders afgesproken. Standaard SiS-podium-element: 2,5m x 1,25m x 0,4m. Eventueel kan je ook losse podiumplaten (2,44m x 1,22m) aanvragen via de materiaallijst (max 10st).

Geluidsinstallaties:

  • De programmaverantwoordelijken vorming en avondgebeuren bepalen in overleg met de HO-coördinatoren waar en wanneer er vanuit de HO-organisatie geluidsinstallaties worden voorzien. Er worden vanuit de HO-organisatie geen geluidsinstallaties voorzien voor gouwen.
  • Vanuit de HO-organisatie spreken we een geluidsoverlastplan af met de Hoge Rielen en de politie van Kasterlee. We bezorgen je het plan zogauw de gesprekken afgerond zijn. Houd hier aub rekening mee! In principe mag je geluidsversterking enkel te horen zijn op dezelfde grond.
  • Geluidsinstallaties worden door de SiS klaargezet of geleverd, tenzij anders afgesproken. Laat de geluidsinstallatie(s) niet onbewaakt achter. Breng ze eerder zelf terug naar de SiS-loods aub.

<< Terug naar Materiaal