Leider en leidster spelen een spel met water doorgeven op Herfstontmoeting
Divider Divider Divider

Herfstontmoeting

De leukste start van het scoutsjaar, dat is Herfstontmoeting.

Praktisch

Herfstontmoeting vindt plaats op domein de Hoge Rielen in Kasterlee van 26 tot 28 augustus 2022.*

Je betaalt 48 euro voor het hele weekend. Na Herfstontmoeting ontvang je een deelnamebewijs, in ruil hiervoor betalen sommige gemeenten en steden je inschrijvingsgeld terug. Handig!

* Als corona het toelaat...

Wat moet je meenemen?

• Slaapgerief: matje, slaapzak en tent.
  • Uniform en andere kledij voor tijdens het weekend (be prepared voor regen, zon en kou).
  • Gamel en bestek, je krijgt een jaarthemabeker bij aankomst.
  •  Je bankkaart.
  • Lidkaart of inschrijvingsbewijs.

Scouting got talent

Ben je een creatieve duizendpoot die de beste schijven draait of megagoed zingt? Kan je in vijf minuten het beste van jezelf geven en sta je actief in leiding? Bingo, dan is Scouting got talent iets voor jou!

Stuur voor 1 juni een mailtje met je naam, je gouw en je act naar evenementen@scoutsengidsenvlaanderen.be en misschien vertegenwoordig jij je gouw wel op het hoofdpodium tijdens Herfstontmoeting. Elke gouw kiest één kandidaat, waarvan de winnaar zaterdagavond 45 minuten lang mag schitteren op het hoofdpodium.

Veelgestelde vragen

Een deelnemer neemt deel aan het programma tijdens het Herfstontmoetingsweekend. Een medewerker werkt tijdens de voorbereidende week en/of het HO-weekend binnen zijn gouw of ploeg. Kom je helpen tijdens de voorbereidende week, maar ben je tijdens het weekend een deelnemer? Dan schrijf je je twee keer in: in de week als medewerker, tijdens het weekend als deelnemer.

Ben je geholpen met deze info?

Je kan je inschrijving online annuleren via de evenementenmodule. Doe je dat ten laatste de maandag voor Herfstontmoeting (tot 23u59)? Dan krijg je het geld terug.
    Annuleer je je inschrijving tussen dinsdag en donderdag (voor 23u59) voor Herfstontmoeting, dan betaal je 6,25 euro annulatiekosten. De rest van het inschrijvingsgeld wordt teruggestort. Annuleer je nog later of ben je niet aanwezig, dan wordt je inschrijvingsgeld niet teruggestort.

Ben je geholpen met deze info?

Je inschrijving kan via de evenementenmodule.
    Je kan je inschrijving nog aanpassen tot en met de maandag voor Herfstontmoeting.

Meer veelgestelde vragen