Leider en leidster spelen een spel met water doorgeven op Herfstontmoeting
Divider Divider Divider

Herfstontmoeting

De leukste start van het scoutsjaar, dat is Herfstontmoeting. Beleef samen met scouts- en gidsenleiding van over heel Vlaanderen een weekend vol vorming, shows, jaarthemapret en gezelligheid.

Alternatieve HO? RadiHO!

Ook dit jaar, 2021, zal onze Herfstontmoeting niet zoals we kennen kunnen plaatsvinden. Net als vorig jaar brengen we alle leidingsploegen - op afstand maar toch - samen aan het eigen scoutslokaal.

Op zaterdag 28 augustus luisteren we naar RadiHO als aftrap voor het nieuwe jaar.

Bestel een HO-pakket en beleef editie #HO21 samen met je leidingsploeg.

RadiHO21bis

Veelgestelde vragen

Een deelnemer neemt deel aan het programma tijdens het Herfstontmoetingsweekend. Een medewerker werkt tijdens de voorbereidende week en/of het HO-weekend binnen zijn gouw of ploeg. Kom je helpen tijdens de voorbereidende week, maar ben je tijdens het weekend een deelnemer? Dan schrijf je je twee keer in: in de week als medewerker, tijdens het weekend als deelnemer.

Ben je geholpen met deze info?

Je kan je inschrijving online annuleren via de evenementenmodule. Doe je dat ten laatste de maandag voor Herfstontmoeting (tot 23u59)? Dan krijg je het geld terug.
Annuleer je je inschrijving tussen dinsdag en donderdag (voor 23u59) voor Herfstontmoeting, dan betaal je 6,25 euro annulatiekosten. De rest van het inschrijvingsgeld wordt teruggestort. Annuleer je nog later of ben je niet aanwezig, dan wordt je inschrijvingsgeld niet teruggestort.

Ben je geholpen met deze info?

Je inschrijving kan via de evenementenmodule.
Je kan je inschrijving nog aanpassen tot en met de maandag voor Herfstontmoeting.

Meer veelgestelde vragen