scouts en gidsen op een kampterrein
Divider Divider Divider

Kamp en weekend

Op zoek naar inspiratie voor je kamp en weekend? Vind hier tips en tricks voor, tijdens en na je (buitenlands) kamp of weekend.

Nieuwe kampregistratie-tool

We werken aan een nieuwe kampregistratie-tool. Deze wordt verwacht in het voorjaar. Voorlopig kan je geen kamp registreren.

Heb je een vraag over je (buitenlands) kamp? Contacteer onze medewerkers.

Even geduld

Veelgestelde vragen

Het kampengagement is een deel van het Kampvisum en het Internationaal Kampvisum. Met het kampengagement verklaar je als leiding dat je het kamp degelijk hebt voorbereid. Dat engagement leg je voor aan je districtscommissaris tijdens de kampkeuring. Het kampengagement wordt ondertekend door de leiding, groepsleiding en de districtscommissaris.

Ben je geholpen met deze info?

Voor elk kamp is de online kampregistratie verplicht. Dat zorgt ervoor dat Scouts en Gidsen Vlaanderen op elk moment weet welke groepen er waar op kamp zijn. Om zo goed te kunnen ondersteunen en reageren bij noodsituaties.

Meer veelgestelde vragen