Evaluatiemoment

Na het volgen van de animatorcursus of gilwell + basisweekend en een stage van 50 uur kan je je kadervormingstraject afronden door deel te nemen aan een evaluatiemoment. Dit duurt 4 uur.

Dit evaluatiemoment dient als reflectiemoment over het hele kadervormingstraject.

• We kijken naar hoe je zaken uit de cursus bent gaan toepassen in je scoutsgroep.
  • We kijken naar hoe je sterker voor je leden staat.
  • We gaan ook een laatste keer in op je eigen sterktes als animator/hoofdanimator.

Er zijn evaluatiemomenten:

• zaterdag 31/03 in Antwerpen: inschrijven
    • zaterdag 21/04 in Limburg (op Objectief, een evenement voor alle Limburgse leiding)
    • dinsdag 1/05 in Gent: inschrijven
    • zaterdag 26/05 in Sint-Niklaas: inschrijven

Belangrijk:

• Neem zeker jouw ingevuld trajectboekje mee.
  • Binnen de 3 jaar na aanvang van de cursus moet je traject afgerond zijn.
  • Je moet je evaluatiemoment volgen bij de organisatie waarbij je de cursus volgde. Volg je cursus bij Scouts en Gidsen Vlaanderen, dan moet je ook bij ons het evaluatiemoment volgen.
  • Jins kunnen hun traject pas afronden als ze leiding zijn geworden.