Mr. en Mme. Camp

een grote sjorconstructie opbouwen in groep

Op kamp gaan staat vaak gelijk aan veel administratie en geregel. Heb je hulp nodig? Tijdens het kamp kan je rekenen op Monsieur of Madame Camp!

Monsieur en Madame Camp

Meer dan veertig Waalse gemeentes hebben een Monsieur of Madame Camp. Die persoon vormt de link tussen de gastgemeente en de jeugdbeweging op bezoek. Madame of Monsieur maakt je wegwijs in de plaatselijke gemeente en kan bemiddelen in geval van problemen.

Het dus zijn dat je bezoek krijgt op de eerste kampdag van Monsieur of Madame Camp (wellicht een jobstudent). Hij of zij vraagt naar de kampplannen (duur, aantal deelnemers en contactgegevens) en geeft je informatie over de gemeente waar je op kamp bent (dokter van wacht, afvalregeling…). Ook op het einde van het kamp komt hij of zij wellicht nog eens langs om te vragen hoe het kamp geweest is. De medewerkers zijn meestal herkenbaar door een T-shirt en petje met het Well’Camp-logo.

Heeft je gemeente geen Madame of Monsieur Camp? Informeer op voorhand bij de gemeente bij wie je terechtkan bij eventuele problemen.

Ben je geholpen met deze info?