Online inschrijvingstool

leiding in uniform in een lokaal allemaal over laptops gebogen

Je wil fouten vermijden in jullie ledengegevens in de Groepsadministratie? En tegelijk tijd besparen? Laat (ouders van) leden en leiding zelf hun gegevens invullen en up-to-date houden. Dat kan digitaal én via jullie eigen groepswebsite!

Hoe kan je dat opvolgen als groepsleiding? 

Vult iemand de online inschrijvingstool in? Dan komt die ter goedkeuring in de Groepsadministratie terecht. De verantwoordelijke Groepsadministratie (VGA) kan de link naar de online inschrijvingstool terugvinden in de Groepsadministratie. 

Hoe integreer ik dat als webmaster?

Je kan de online inschrijvingstool uit de Groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen als iframe aan je eigen website toevoegen. Het formulier zelf is zo simpel mogelijk gehouden zodat je het goed kan integreren in de lay-out van je eigen website.

De URL van de pagina kan de verantwoordelijke voor de Groepsadministratie (VGA) terugvinden in de Groepsadministratie en heeft altijd dezelfde vorm:

https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep="Jouw groepsnummer"

De Iframe zou er dan als volgt kunnen uitzien:

<iframe width="950" height="1200" src="https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/lidworden?groep=O1307G" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ben je geholpen met deze info?