Jaarthemaweekends

een meisje en een jongen spelen een spel, op de achtergrond kijken gidsen toe

Elk scoutsjaar zet Scouts en Gidsen Vlaanderen het jaarthema tijdens het jaar nog eens extra in de verf. Dit jaar zijn er maar liefst twee jaarthemaweekends. Of het superleuk zal worden? ’t Zal wel zijn! Ontdek ze hier!

#tzalinteamzijn

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 vindt het eerste jaarthemaweekend plaats: #tzalwelinteamzijn. Zet dit weekend extra teambuildingsactiviteiten op het programma. Want een hechte groep waar iedereen zich in thuisvoelt, dat is de droom!

#scoutsgelukske

Op 20 maart 2021 is het de Internationale Dag van het Geluk. Dat weekend, zaterdag 20 maart en zondag 21 maart, vieren we het tweede jaarthemaweekend#scoutsgelukske.

Geluk zit soms in de kleine dingen! Maak tijdens dat weekend daarom gelukspoppetjes met je tak. Die poppetjes staan voor de scoutsgelukskes, de leuke momenten die je deelt bij de scouts. Je gelukspoppetje doorgeven aan iemand die jou gelukkig maakt? ’t Zal wel zijn!