De liedjes van Nowan

Benieuwd hoe de liedjes uit de Steen van Nowan klinken? Ontdek het hier.

Gecomponeerd door muziekpedagoge Sien De Smet op de teksten van Marc De Bel en helemaal op maat van 6- tot 8-jarigen. Ga al zingend en dansend aan de slag en geniet mee van de schattige kapoenenstemmen. Voor je het weet, zingen jullie kapoenen alle liedjes luidkeels mee.

Downloaden

Je kan de liedjes hieronder  downloaden (rechtermuisklik op de titel, koppeling opslaan als). Dit kan je exact drie maanden doen. Van 20 december 2018 tot 20 maart 2019.  Aarzel dus niet te lang .

• Maak je klaar!  Frie en Nowan zingen dit als ze zich verkleden in ridder en prinses. En gaan dan het gevaar van de slang en de vos tegemoet.
  • Bosbewoners stil is het lied dat oma vroeger vaak voor Nowan zong voor het slapengaan.
  • Salto is het lied waarmee Pina iedereen verwondert als ze zingt over een rups die in een vlinder verandert. .
  • Het zonnewendefeest wordt met dit liedje gevierd tot in de vroege uurtjes!

Wil je zelf musiceren?

De partituren met tekst vind je hier:

De liedjes werden opgenomen in de studio van jeugdcentrum Trix op 4 en 18 november 2018 door de enthousiaste kapoenen van Scouts en Gidsen Duffel: Sarah, Luna, Kato, Good-Luck, Tuur, Nette, Pippa en Liesje en drie knotsgekke muzikanten: Lara Rosseel (contrabas), Aiko Devriendt (toetsen) en Tijl Piryns (drums), onder deskundige begeleiding van geluidstechnicus Frank Rotthier die ook de mix voor zijn rekening nam.

Het boek 'De Steen van Nowan' is te koop in onze Hopper Winkels.