Welkom in de jungle
Divider Divider Divider

Welkom in de jungle

Neem  jij je (zee)welpen en kabouters mee met Mowgli en Shanti naar de jungle? Daar spelen ze elke dag met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Malchi en vele andere dieren. Samen maken jullie spannende avonturen mee. Tijger Shere Khan zit jullie altijd op de hielen, maar kabouters en welpen zijn niet bang en worden geholpen door de jungledieren. Op deze website lees je binnenkort (nog heel even geduld...) alles over de jungle en haar bewoners.

 

Het jungleverhaal is niet zomaar een themaverhaal, het is een spelmethode. Voor jou als leiding bieden dit thema en deze website je de leidraad en mogelijkheden om een nog leuker, beter, gevarieerder en boeiender programma te maken. Laat je inspireren!

Hoe ga ik ermee aan de slag? 

Ben je leiding van de welpen of kabouters? Neem een kijkje bij het verhaal. Daar lees je alles over wat het is en waarom we het verhaal gebruiken. Ken je de jungleverhalen van toen je zelf nog een kleine welp of kabouter was. Ga dan rechtstreeks naar start to jungle boek.

Voor ervaren leiding op zoek naar nog meer inspiratie en variatie, werden alle onderdelen samengebracht onder de junglewerking.

Kabouters, welpen en de jungle

Jungle-avonturen in het kort

Jungle-avonturen in het kort

Lees hier wat je allemaal met het jungleverhaal kan doen.

Een tipje van de sluier