SOLL

SOLL is "de avonturenploeg" van Scouts en Gidsen Vlaanderen. We organiseren jaarlijks een tiental avontuurlijke en sportieve weekendjes in de Ardennen, exclusief voor givertakken.

Ons aanbod in het kort: Flyer

Welke activiteiten?

• Speleologie
  • Rotsklimmen
  • Tocht
  • Woudloperskeuken
  • Kanovaren

Wanneer?

Zie de geplande SOLL-weekends.

Inschrijven voor de weekends in het najaar (september tot november) kan vanaf Herfstontmoeting. Voor de weekends in het voorjaar (februari tot mei) kan je inschrijven vanaf half december.

Je kan laten weten dat je mee wilt op de evenementen-pagina. Na je aanvraag om in te schrijven, contacteren wij je. Je groep is pas definitief ingeschreven als je een bevestiging hebt gekregen van onze secretaris.

De ploeg?

De SOLL-ploeg = avontuurlijk, sportief en scouting. Met veel aandacht voor opleiding en vorming zodat elke activiteit veilig verloopt.

Zegt de combinatie rotsklimmen en scouting je wel iets? Hou je van speleologie en ben je net gestopt als scoutsleid(st)er? Dan is begeleid(st)er worden bij SOLL wellicht iets voor jou! Laat snel van je horen op soll@scoutsengidsenvlaanderen.be

Waarvoor staat 'SOLL'?

SOLL staat voor "Service Open Lucht Leven" en is een service van de ploeg (zee)Gidsen-Verkenners.