Ploeg Kabouters/(zee)welpen

De ploeg Kabouters en (zee)Welpen is een ploeg enthousiaste vrijwilligers die op verbondsniveau het scouts- en gidsenspel uitwerken voor 8- tot 11-jarigen. We staan of stonden één of meerdere jaren in leiding bij kabouters of welpen.

Wat doet de ploeg?

We willen ervoor zorgen dat welp zijn in De Panne gelijkenissen vertoont met kabouter zijn in Kinrooi. En we willen je laten voelen dat jij niet de enige bent die het plezant en zinvol vindt om met een horde welpen het bos onveilig te maken.

• Artikels voor kabouters/(zee)welpenleiding in Over & Weer schrijven.
  • Takboekjes en publicaties voor kabouter-/welpenleiding maken.
  • vorming geven
  • Het aanbod voor kabouter/(zee)welpenleiding op Herfstontmoeting bedenken en begeleiden.

Wie zoeken we?

Zin om af en toe een handje toe te steken of de ploeg te komen versterken? Van een artikel schrijven voor Over & Weer of mee komen knutselen op HO, je bent meer dan welkom.

Kabouters en (zee)welpen
Wilrijkstraat 45